sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Voihan keuhkotauti...ja pari ihanaa muuta.

Aivan kamala flunssa iski viikonloppuna. Aurinko paistoi tänäänkin kirkkaalta taivaalta ja minä kökin kotosalla vällyjen alla.
Mieltä kohentaa kyllä eilen GMC-studiolla valmiiksi saateltu tatuointini sekä LUSHilta perjantaina saapunut paketti. Tekis mieli taas koko ajan lampata suihkussa läträämässä näillä ihanilla tuotteilla!

En ole varma olinko kuumehourussa vai näinkö oikeasti että telkkarista tuli jo Nissenin joulumainos??! Yritän hillitä omaa kasvavaa joulukuumetta, mutta eihän siitä tule mitään jos kerran telkkariinkin se jo hiipii! VÄHÄN olen jo miettinyt joulujuttuja...ihan vähän.. :)
Huomenissa saan ystävän kylään ja ajattelin tekaista hänelle jalkahoidon LUSHin tyyliin. Kerron  kokonaisuudesta sitten lisää kuvien kera, siinä nimittäin mahtava lahjaidea äidille, anopille, mummolle... Täytyyhän sitä jo joululahjojakin alkaa kohta miettimään vai mitä?

No joopa. Lushin paketista kuoriutui seuraavat ihanuudet:

Kylpypallot: toffeinen uuniomena-pallo, Fizzbanger ja ihana vaniljainen, kermakaramellin ja toffeen tuoksuinen Vanilla fountain. MMMmmm...

Turkish Delight, kermainen pesuvoide jolla voi pestä ihon suihkusaippuan tavoin tai levittää iholle, antaa imeytyä saunassa ja sitten huuhdella pois. Ihanan kosteuttava! Tätä iäkkäämmänkin ihon ystävää lähti myös mummolle!

 "Rauhallinen" eyeliner ja "kunnianhimoinen" huulipuna. Näillä loihditaan tämän syksyn pikkujoulumeikkejä.

Aqua Marina, merilevästä valmistettu tahna puhdistaa ja pehmittää ihoa. Tosi riittoisa tuote!
Ja Volcano jalkanaamio esittäytyy tarkemmin seuraavassa postauksessa!

 Ultrablast-hammastahnatabletit tilasin taas toilettilaukkuun odottelemaan seuraavaa reissua. Nää on ihan ehdotonta matkaseuraa!

 Nuorentunut värivoide pääsi ekaa kertaa kokeiluun ja tuote on kyllä ihana kuin mikä! Toimii heleyttäjänä, valokynän tavoin ja sekoitettuna värivoiteeseen. Tosi, tosi hyvä lisä meikkilaukkuun!

Vanhan jämäpalan rinnalle uusi hottie-hierontapala (tuo missä on mykyjä) lämmittämään ja yksi lemppareistani, syötävän makea, mustaherukan tuoksuinen (tuo musta) You snap the whip vartalovoi suihkuun. Se kuorii, kosteuttaa ja jättää iholle ihanan tuoksun. Lapsistakin erityisen hauska tuote, koska iho värjäytyy ihan mustaksi sitä levittäessä. Musta väri liukenee kyllä sitten suihkussa pois ;)

Kyllä hetken saa taas nauttia ihanista suihku ja saunahetkistä näiden seurassa :)

Nyt taidan hörppästä mustikkakeittoa, josko sitä huomenna olisi jo parempi olo.

 
Tunnelmallista iltaa!
 
-Ata