tiistai 23. lokakuuta 2012

Aina jotain!

Nyt alkaa kyllä makkarit saada uutta ilmettä tässä huushollissa. Näin päätin. Johan tätä taloa on puoli vuotta asutettu :D Mitään suurta ei ole tarkoitus tehdä, lähinnä "stailata" pikkujutuilla, vaikka vähän kyllä haaveilen muutamista tapeteista...

Aloitin projektin meidän makkarista. Autotallista löytyi mustaa liitutaulumaalia ja pensseli. Sängyn yläpuolelle ilmestyi siis liitutaulu. Tarkoituksella viimeistelemätön. Harkitsin jo väkertää siihen kehykset jostain ajopuista tms, mutta ehkä parempi ilman. Taululle kirjoitin tekstin, laulun sanat.






Makkari on sen verran iso, että se kaipailee kyllä jotain lisää. Yhdelle seinälle harkitsin hääpuvun ripustamista, mutta ei, ei ollut hyvä. Yksi nurkka huutelee nojatuolia ja toinen suurta senkkiä. Sänkyyn kivoja tyynyjä ja joku ihana torkkupeitto Lennolilta. Näillä eväillä lähden toteuttamaan, saa nähdä kauanko kestää saada valmista...

 Tuolta nurkasta turha sälä pois ja lepotuoli tilalle. Joo!

Tuo laatikosto vaatekaappiin ja tilalle joku nätti, leveä senkki jostain huutokaupasta ja seinälle jotain. Joo!


Päivän päälle napsautin saunan päälle ja sinne mukaan nappasin Lushin Vanilla Fountain-kylpy"pallon". Laitoin kipon pohjalle hieman lämmintä vettä ja upotin "pallon" sinne kuplimaan kunnes se oli muuttunut ihanaksi liejuksi. Se näytti ja tuoksui ihan toffeevanukkaalta, nammm!!!
Sillä aikaa kun hoitoaine vaikutti hiuksissa, kaadoin tämän vanukkaan päälleni ja sain annoin vaikuttaa iholla. Samalla kertaa hoitui taas pesu ja kuorinta ja iho tuoksuu taas pitkään niin hyvältä.
Tätä tuotetta ei muuten kauhean kovaa kannata iholle hangata, koska se kuorii aika voimakkaasti. Paras kun vain levittää sen kauttaaltaan ja antaa hetken vaikuttaa.



Some die young
But you better hold on
                                                    So many things I need to say to you
                                                         Please don't, don't let me go
                                                     And we said we would die together
-Laleh


Kauniita unia!
-Ata