sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Koti-tre-lvt-koti-vkl

Huhuh! Nyt tietokoneen äärelle istui väsynyt akka!
Ihan mahtava viikonloppu takana.
Perjantaina pakattiin koko poppoo aamusta autoon ja otettiin suunta kohti ideaparkia. Treffattiin siellä lähisukua ja lapset pääsi vöyhöttämään funparkiin isin kanssa sillä aikaa kun minä pääsin ostoksille IHAN YKSIN! :)))
Kuitenkin jo tunnin kuluttua löysin itseni istumasta kahvilasta miettien mitä tekis kun kaikki kiinnostavat putiikit oli kollattu ja kaikki tarvittava oli jo kasseissa.
Päätin syödä jätskini ja juoda kahvini todella hitaasti, ihan vain siksi että siihen on niin harvoin mahdollisuutta. Pian kuitenkin suuntasin itsekin funparkiin miljoonan muun tavoin. Huh.

 
Lauantaina ajeltiin keskisempään suomeen ja minut tipautettiin kotikylälle juhlistamaan <3-ystäväni isän 5-kymppisiä. Muu perhe ajeli anoppilaan joten sain heittäytyä vapaalle lasten ollessa hyvissä käsissä.
Ilta sisälsi kaikkea mitä pitikin: Paras ystävä, ihania tyyppejä, hyvää ruokaa ja juomaa, pari kylähullua, juoruja, draamaa, kikatusta ja vähän piirii-pieeniii-pyyörii-leikkiä :D





Tänään sain nauttia olostani mummon hoivissa. Ihanaa käpertyä mummolan sohvalle täkin alle ja rupatella mummon kanssa kaikesta maan ja taivaan välillä, ihan kaikesta, ihan rauhassa.
Mutta olihan lapsiakin jo kova ikävä ja miten ne taas tuoksuikaan niin ihanan omilta kun tulivat hakemaan äitin kotimatkalle :)

Kotimatkalla muuten löysin yhdestä kaupasta hellyyttäviä minimaalisia soijakynttiläpurkkeja, joita oli myynnissä neljää eri tuoksua. Vähän söpöjä!! Näitä lähti meille heti!




Nyt unille, moi!
-Ata