maanantai 8. lokakuuta 2012

Kevein jaloin uuteen viikkoon

Niin se on taas yksi maanantai kohta taputeltu.
Aamu meni vierailulla Kallen koulussa. Siellä oli vanhempien päivä ja äidit ja isät saivat osallistua oppitunneille. Oli ihan tosi kivaa päästä kurkkimaan näiden pienten-suurten ihmisten puuhailuja.
Iltapäivällä kahviteltiin naapurin rouvan kanssa suklaakakun äärellä, maailma parantui taas kummasti. Ihania hetkiä tällaiset!

Päivän kruununa oli ehdottomasti hyvän ystävän vierailu. Tunnit kuluivat siivillä rupatellen menneistä ja tulevista. Sain myös yllätettyä hänet ihanalla LUSHin jalkahoidolla.
Ystäväni joutuu töissä olemaan kaikki päivät seisaallaan ja askelia tulee roimasti, joten kunnon jalkahoito hieronnan kera tekee varmasti toisinaan hyvää.

Tässä resepti kepeisiin askeliin olkaapa hyvät:

 
Ainekset: Geo Phyzz Little-kylpypallo, Stepping Stone-jalkahoito, Volcano-jalkanaamio, Fair Trade Foot Lotion sekä loppusilaukseen T For toes-jalkatalkki

 1: Murra veitsellä kylpypallosta pieni palanen ja laske saaviin lämmintä vettä.

2: Laita kylpypallon palaset ja jalat veteen. Liota jalkoja kylvyssä n.10min

 3: Murra Stepping Stone-jalkahoitopalasta palanen, kostuta sitä ja hiero jalkoihin, 5min per jalka.

4: Huuhtele jalat, taputtele kuivaksi ja levitä Volcano-jalkanaamio. Anna vaikuttaa 10-15minuuttia. Vaikutusta voi tehostaa käärimällä kelmun tai pyyhkeen jalkojen ympärille

 5. Levitä puhtaille, hoidetuille jaloille Fair Trade Foot Lotionia ja hiero varpaista pohkeisiin, niin kauan kuin vain jaksat!

6. Kun voide on imeytynyt niin ripauta varpaiden väliin T For Toes-jalkatalkkia.

7: Jalat kiittävät! Niinkuin takuulla myös jalkojen omistajakin!

Ihanaakin ihanempi lahjaidea antaa ystävälle (mummolle, kummille, äidille, anopille...) tähän hoitoon tarvittavat tuotteet ja liittää mukaan kortti, jossa on:
-Joko ohjeet jalkahoidon tekoon,
-tai lahjakortti jossa lupaudut tekemään hoidon yhden kerran tai vaikka kerran kuussa niin kauan kun aineksia riittää.

Tässäpä vielä kuvaukset tuotteista LUSHin sivuilta:

Geo Phyzz Little-kylpypallo:
Pirskahteleva mineraalikylpy punaisella Havajin savisuolalla!
Tämä kylpypallo tuoksuu ihanan sypressiselle. Se on täynnä mineraalipitoista, vulkaanista suolaa ja virkistäviä eteerisiä öljyjä. Laita pallo puoliksi ja valmista hoitava jalkakylpy tai pudota pallo kylpyammeeseen kun kaipaat hoitavaa kylpyä. Alkava flunssa nujertuu ihanan havuiseen tuoksuun - saat samalla höyryhengitystä - ja jos paastoat tai olet muuten puhdistamassa elimistöäsi, tämä kylpypallo sopii kuin nakutettu.

Stepping Stone-jalkahoito:

Lushin oma, sitruunainen, hemmotteleva jalkahoito söpössä jalan muotoisessa hoitopalassa!
Kastele Stepping Stone -jalkojenhoitopala, niin se alkaa poreilla. Poreillessaan se levittyy helposti jalkoihin vapauttaen samalla koko huoneeseen virkistävän, hurmaavan sitruunaruohon tuoksun!
Jalkahoidossa on jauhettua hohkakiveä, joka on omiaan kuivien kantapäiden rapsutteluun. Kun huuhdot hoidon pois jaloista, jää iholle vielä pehmentävä, hoitava kaakaovoikerros. Voilá! Älä unohda lasillista lempijuomaasi tai hyvää kirjaa tai leffaa jalkahoidon kaveriksi!

Volcano jalkanaamio:
Volcano on jalkanaamio. Se tarkoittaa, että se on kokonaisvaltainen, ylellinen ja hoitava käsittely jaloille. Volcano puhdistaa, deodorisoi, pehmentää kiukkuisia, kuivia kantapäitä ja vilvoittaa jalkoja. Antibakteerinen sitruuna, entsyymirikas papaija sekä stimuloivat eteeriset öljyt tuoksuvat, hoitavat ja hemmottelevat. Lisänä tuoretta tomaattia (!) haisulijalkojen taltuttamiseksi. Aah...

Fair Trade Foot Lotion:
Pakattu täyteen reilun kaupan kaakaovoita kovettuneen ihon pehmennykseen. Raikasta, pinkkiä ja piparminttuista.
Älä suostu korppukantapäihin ja huonovointisiin jalkoihin! Pidä purkki Fair Trade Foot Lotionia varalla. Hätätilanteessa avaa purkki, upota jalat jalkarasvaan ja hemmottele niitä hartaasti tällä virkistävällä minttu- ja arnikkivoiteella.

T For Toes jalkadödö:
Loppusilaus jaloille. Valmistettu tee- ja pähkinäpuun öljystä.
Tehokas, imukykyinen deodorisoiva yrttitalkki, joka pitää jalkahajut kurissa hienostuneessa seurassa.
Ravista varpaittesi ja kaikkien kenkiesi päälle aamuisin, iltaisin ja öisin.

Ei siis unohdeta jalkojamme, ne meitä eteenpäin kuljettaa!

:)

-Ata