keskiviikko 5. syyskuuta 2012

nimim. Tyytyväinen asiakas :)

Tahtoisin kertoa teille hieman enemmän jo aiemmin mainitsemastani GMC-studiosta.
GMC-studio on kauneus, meikkaus ja tatuointipalveluja tuottava yritys, joka toimii liikkuvana studiona pääkaupunkiseudulla.

Eli kaikki kauneuspalvelut juuri sinne minne haluat; kotiin, hotelliin, naisten iltoihin, työpaikan virkistäytymispäivälle yms! Kuinka upeaa??
http://www.gmc-studio.fi/
Yrityksen takana ovat upeat Minna (kauneuspalvelut) ja Christos (tatuoinnit).
Sen lisäksi, että heidän työnjälki on mitä ammattitaitoisinta, ovat he myös todella lämminhenkisiä ja palvelualttiita ihmisiä. Olen aina lähtenyt heidän luotaan erittäin tyytyväisenä asiakkaana!
Yhteistyössä heidän kanssaan toimii kampaajia, valokuvaajia ja kukkakauppoja joiden kanssa voidaan toteuttaa upeat kokonaisuudet tilaisuuten kuin tilaisuuteen. Vilkaise tänne:
http://www.gmc-studio.fi/juhlapaketit/
Ja nyt ihan täysin uutena juttuna suomessa, GMC-studio tekee yhteistyötä Sokos Hotel Vantaan kanssa tarjoten kauneuspalvelut sekä meikkaus ja kampaamopalvelut suoraan hotellihuoneeseen!!! Katso lisätiedot hotellin bailupaketista täältä:
http://www.sokoshotels.fi/hotellit/vantaa/vantaa/vapaa-ajan-paketit/paketit/p/bailupaketti-vantaalla/
Pikkujoulukausi lähestyy, vink vink :)


Ja tulevat morsmaikut kaasoineen,(ja tietty anopit ja sulhasetkin!) teille löytyy näin upeaa tarjontaa:
http://www.gmc-studio.fi/juhlapaketit/

Sitten vielä tatuoinneista. Olen itse tosiaan käynyt Christoksella ottamassa selkääni suuren orkidea-tatuoinnin, jota vielä pian jatketaan. Tuttavapiiristäni myös moni, sekä äitini on käynyt Christoksella ja kaikki olemme yhtä tyytyväisiä.
Suurta tatuointiani on tehty kahteen otteeseen ja se on niellyt melkoisesti tunteja. Tunnelma GMC:llä on kuitenkin ollut niin letkeä ja leppoisa että aika menee ihan siivillä. Viimeksi NUKAHDIN kesken tatuoinnin, onneksi todennäköinen kuorsaukseni peittyi tatuointikoneen surinaan :D
P.s.EI SE SATU! ;)
Tässä Christoksen käden jälkeä ihailtavaksenne:
http://www.gmc-studio.fi/tatuointipalvelut/galleria/

GMC:n kautta saa myös edulliseen hintaan todella laadukasta kosmetiikkaa mm.Joe Blasco, Claire`s yms, kysy lisää Minnalta! Kätevää kun voi esim henkilökohtaisen meikkiopastuksen yhteydessä ostaa meikkitaiteilijan sinulle suosittelemia tuotteita.



Ja uutuutena GMC:llä nyt Laura Ashley kodinhoitotuotteet, joista kahmin heti Liinavaate ja Raikastussuihkeen itselleni. Ihanan raikkaat, puhtaat tuoksut ja ylelliset pullot. Ja mikä parasta, aivan ällistyttävän edullisesti! Kätevää kun kauniit pullot voivat olla esillä kodinhoitohuoneen pöydällä ja näin aina heti käytettävissä.






GMC-studio pitää sisällään niin ihania palveluita ja tuotteita, ettei niitä voi kyllin ylistää-ne pitää itse kokea! Ja mikäpä sen helpompi tapa siihen kuin tilata palvelut luoksesi- LUKSUSTA!
Käykää ihmeessä tykkäämässä heidän facebook-sivustaan, sieltä saa tuoreimmat päivitykset
uutuuksista yms..

Ja tietty lukemassa Minnan kosmetiikkaviidakko-blogia täällä:
http://kosmetiikkaviidakko.blogspot.fi/

Siinäpä kaikki mielen päältä tällä erää :) Huomenna täällä alkaa lauantain rapujuhlien järjestelyt, jes!
Öitä!

-Ata