sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Huoooh, huomenna maanantai!

Tosi kiva viikonloppu takana!
Oltiin ihanaisen ystävättäreni kanssa vihdoin saatu raivattua kalentereihimme yhteistä aikaa ja perjantaina vietettiin sitten tyttöjen iltaa!
Lapset menivät riemusta kiljuen äidilleni, mummolaan. Oli mukava lähteä rentoutumaan tietäen että lapset ovat hyvässä hoidossa.
Ilta sisälsi puhetta, naurua, margaritoja, puhetta, puhetta, naurua, himppasen siideriä, naurua, puhetta ja sitä rataa.. :)  Niin ja hyvää ruokaa-tietenkin!
Jossain vaiheessa iltaa maltettiin sentään lähteä ulos, suunnattiin baariin, jossa hauskanpito jatkui pikkutunneille asti. Kannat kattoon! Oli ihan hurjan mukavaa!


                                               
                                                

Yövyin äidin luona. "Hieman" uneliaan aamun piristyksenä toimi täydellisesti äidin tekemä vadelmasmoothie ja lasten kanssa aamupiirrettyjen tuijottaminen. Oli ihana käpertyä sohvan nurkkaan kun äiti paapoi ja paasasi vuoroin lapsia, vuoroin minua -harvinaista herkkua!
Tällaiseen "pöhnä-päivään" kuuluu minulla ehdottomasti kasvonaamio ja piiiitkä suihku. Sen jälkeen voi taas pötkötellä ja nousta vain kävelläkseen jääkaapille.
Tämäkin päivä olisi kaivannut naamion, esimerkiksi rauhoittavan LUSHin catastrophe cosmetic-tuorekasvonaamion! Ihana mustikkanaamio joka sopii iholle kuin iholle ja pyyhkii pois edellisen illan väsymyksen. Käykää ihmeessa vilkasemassa tuotetta tarkemmin osoitteessa www.lush.fi.
Tällä kertaa en naamiota saanut, mutta pitkä suihkukin kohenti oloa kummasti.

Lauantai-iltana kävin moikkaamassa GMC-studion ihania ihmisiä, Minnaa ja Christosta.
Juteltiin Minnan kanssa tulevista yhteistyö-kuvioista, heidän aivan MAHTAVISTA uusista tuotteista ja vähän kaikesta muustakin.
Samalla myös vaihdettiin Christoksen kanssa muutama sana tatuointini jatkamisesta. Christoksen minulle tekemä tatuointi on niin suuri, että sitä ollaan tehty osissa. Viimeinen vaihe enää jäljellä, jes!
Tulen pian postaamaan tänne laajemmin GMC-studiosta, heidän tominnastaan, tuotteista ja yhteisistä tulevista projekteistamme. Älyttömän kivoja juttuja tulossa!!! :)


Tämä kulunut sunnuntai päivä laahustettiin kaupoilla ja kirppareilla. Muutamaa kirpparilöytöä lukuunottamatta ei mukaan lähtenyt hiuspinnejä kummempaa.
Olen kuitenkin superiloinen kirppikseltä löydetyistä hopealautasista ja lusikoista.
Ja erityisesti pienestä lippaasta joka oli täynnä helminauhoja. Hei, koko komeus maksoi 6 euroa!!! Kyllä kannattaa koluta!




Nyt vihdoin ollaan kotona, lapset nukkuu ja itse istun vihdoin se naamio päässäni sohvalla. Jos tässä pientä iltapalaa ja surffausta vielä..


Viikonloppu, ystävät, lapset, äidin lihapadat...tästä on hyvä aloittaa uusi viikko!

Pehmeää arkeenpaluuta kaikille!!

Ata