tiistai 11. syyskuuta 2012

Ripu Rapu Rallallaa!

Viikonlopun rapujuhlista selvitty, huh! Olipa aiva huikeaa.
Tämän meidän alueen naapuruston kesken on ollut tapana järjestää vuosittain rapujuhlat ja tänä vuonna pidot järjestettiin meidän talossa. Roudasin terassille juhlateltan jonne haettiin oman terassikaluston lisäksi naapurista lisäpöytä-ja tuoleja. Väkeä oli kuin pipoa ja hauskaa pidettiin, syötiin, juotiin ja laulettiin.

Tarjolle tein valikoiman erilaisia sormisyötäviä, salaatteja, sekä juomaksi tarjosin viiniä ja mansikkaiset alkumaljat.
Alkuillasta juhlineille lapsille tarjosin hodareita, lihapullia ja juusto-rypälevartaita.
Ravut vieraat toivat itse. Kätevä tapa tällaiset "puoli-nyyttärit".
Meidän lapset pääsivät taasen mummolaan yökylään ja sain siis kaupan päälle vielä nukkua pitkään (hieman sumeana) sunnuntai aamuna. Kyseinen aamu avautui todella karmeana. Olo oli jokseenkin heikko ja väsynyt, terassi oli kuin pommin jäljiltä eikä keittiökään houkutellut. Ugh! Siinä hetken pyörin ja päätin painua takaisin peiton alle. Ja se kannatti! Heräsin kun ihania naapureita urheasti raahautui meille siivoamaan edellisen illan jäämistöä. Aurinko alkoi paistamaan ja elämä voittamaann. Siinä me sitten terassilla paistateltiin porukalla, syötiin rääppeitä ja naureskeltiin edelliselle illalle. Hyvä päivä. Vielä kun sai lapset takaisin kotiin niin muuta ei tarvinnutkaan. Seuraavia naapurusto-bileitä siis taas odotellessa, meillä on varmasti maailman paras asuinalue! :)













Kuvissa vilahtelevat, aika ileät rapu-kortinpidikkeet ovat lapsuudenkodistani. Ne on ihan kauheet, mutta sitäkin rakkaammat :)

Hyvät yöt kaikille! :)
-Ata