sunnuntai 19. elokuuta 2012

Syksy saa tulla!

Niin se taas kesä hurahti ohi lähes huomaamatta. Koulujen alettua viime viikolla tajusin viimeistään että se on oikeasti syksy nyt. Toisaalta, en ole ikinä ollut erityisen kesä-ihminen, pidän yhtälailla kaikista vuodenajoista. Ajatukseni ovat vaeltaneet jopa joulussa viime aikoina...
Me ollaan koko kesä tehty pihahommia. Muutimme tähän taloon keväällä ja pihan muokkaaminen on ollut aikalailla tämän kesän epistola.
Nyt kuitenkin olen pihan osalta heittänyt hanskat naulaan ja mieli halajaa sisustamaan kotia!
Kynttilät ovat pikkuhiljaa taas löytäneet pöydille ja paksut torkkupeitot sohvalle ja nojatuoliin. Vähän uutta, vähän vanhaa ja koti on taas saanut uuden ilmeen!
Ostin olohuoneen uuden lipaston yläpuolelle Peilipaja Vikkistä ihanan vanhan ja patinoituneen neliruutu-ikkunan, johon ripustin valosarjan. Harkitsen vielä liimaisinko yhteen-kahteen lasiin pienet sisustustekstit, vai ripustanko ikkunoihin pieniä koristuksia vuodenajan ja teeman mukaan. Itse lipaston päälle asettelin kynttilöitä reilulla kädellä. Mummolta saadut vanhat hopeiset kynttilänjalat löysivät myös lipaston päältä paikkansa.
Nautin ihan täysillä pimeistä illoista kynttilän valossa, takan äärellä.
Syksy saa siis tulla! :)

-Ata