lauantai 25. elokuuta 2012

Lillumista ja vauvantuoksua

Otimme perheen kanssa pienen irtioton arjesta parin viikkovapaan kunniaksi ja suuntasimme Naantalin kylpylään minilomalle.
Kotona lähtiessämme satoi vettä kaatamalla, mutta naantalissa paistoi aurinko täydeltä taivaalta. Hotellihuoneemme olimme varanneet Sunborn Yacht-laivahotellista, eli risteilyalukselta joka on muutettu hotellikäyttöön ja liitetty Naantali span yhteyteen. Ihan elämyksellinen kokemus lasten kanssa, mutta aikuisporukalla valitsisin sviittihotellin, joka on hinnaltaan samaa luokkaa edellisen kanssa.
Ei muuta kuin laukut huoneeseen ja altaille!




Illalla suuntasimme ystäviemme luokse raisioon katsomaan heidän pienen pientä tyttövauvaa. Voi sitä tuhinaa ja ihanaa vauvan tuoksua! Pienen vauvan rinnalla omat "pienet" lapset tuntuivat yhtäkkiä niin isoilta, nyyh! :)
Tuliaisiksi pienelle nyytille tein edellisenä iltana vaippakakun. En ole mikään askartelija ja jälki oli ehkä sen näköistä, mutta ajatus tärkein!
Kakkuun asettelin kaikkea pientä tarpeellista vauvalle, äidille vaaleanpunaisia herkkuja sekä tietenkin muutaman väriteemaan sopivan LUSHin kylpytuotteen. Pääsee pienen lapsen (ehkä joskus väsynyt) äiti hieman hemmottelemaan itseään.
Isääkään ei unohdettu, vaippakakun sisälle keskelle sujahti pieni pullo jotain yleensä miesväelle maistuvaa.. :)
Vietimme mukavan illan syöden ja rupatellen, jonka jälkeen ei hotelilla tarvinnut kauaa unta houkutella...




Seuraava aamu alkoi aina niin ihanalla hotellin aamupalalla, jossa tuli taas ahdettua ruokaa koko päivän saantisuosituksen edestä! Vatsat pullollaan hyppäsimme hotellin edestä minijunaan ja retki vanhaan naantaliin alkoi.
Kiertelimme pieniä putiikkeja ja gallerioita läpi. Aikaisempina vuosina olen saanut tyytyä pikaiseen katsaukseen menomatkalla muumimaailmaan, mutta nyt vihdoin sain koluta joka kaupan ihan rauhassa.
Eräässä pikku putiikissa olisin voinut viettää kokonaisen päivän. Ihana pienen pieni, vähän hämyinenkin paikka, joka oli katosta lattiaan aivan täynnä tavaraa, uutta, vanhaa, uusvanhaa, keräilyharvinaisuuksia, ihan kaikkea mahdollista! Mukaani sieltä lähti mm. synttärilahja syyskuussa 2-vuotta täyttävälle tyttärellemme: nalle puh tee astiasto, aika söpö!




Loppupäivä menikin sitten pullikoidessa hotellin altailla. Välillä toki syötiinkin! Ja taas uitiin...




 

Seuraavan päivän kotimatka alkoi sateisena, mutta autossa istui levännyt ja tyytyväinen perhe!
Ja kuin kruununa loman päättymiselle suuri värikäs sateenkaari ilmestyi taivaalle...



...josta tulikin mieleeni tämä ihana LUSHin Dorothy kylpyvaahtoviipale! :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!!!

-Ata