tiistai 21. elokuuta 2012

Malja rakkaudelle!

Tälle kesälle postiluukustamme kolahti useampi hääkutsu. Ihanaa oli päästä juhlimaan rakkautta ja vähän fiilistelemään omia, vuoden takaisia häitä. Tämän kesän viimeiset ja ehkä odotetuimmat häät jouduimme valitettavasti jättämään väliin sairastumisen vuoksi :/. Harmittaa.

Nykyään hääparien lahjatoiveet ovat lähes poikkeuksetta rahatoiveita. Ymmärrettävästi. Lahjan lisäksi on kuitenkin kiva antaa joku pieni lisälahja, josta riittää iloa. Tähän en sopivampaa lahjaa keksi kuin LUSHin Do Knot Disturb-tuotepaketti! Paketti sisältää ihanuuksia ensimmäiselle hotelliyölle tai vaikka häämatkalle mukaan! Tämä lahja käy hyvin myös kihlajais tai tuparilahjaksi nuorelle parille! Paketin sisällön kopsaan teille alle LUSHin nettisivuilta:
"Sisältä löydät Dirty-hammastahnatabletit, joilla saat raikkaan hengityksen pusuttelua varten, Sex Bomb -kylpypallon vapauttamaan kylpyhuoneeseen afrodisista parfyymiä, Lust-saippan jaettuun pesuhetkeen sekä ihanan hunaja-suklaa-hierontaöljyn, Soft Coeur:in, sensuellia hierontasessiota varten. Laita lopuksi oveen "Do Knot Disturb" -lappu, ja ilta on täydellinen!"


Kesän häihin ja muihin tärkeämpiin juhliin pukeuduin uuteen Karen Millenin Mamma Mia Romantic-mekkooni, jonka malliin ihastuin ensi silmäyksellä. Millenin vaatteet ovat tosi kauniita ja laadukkaita.
Pukuuni teetin Katariina Guthwertin yleisurhoollisuusmitalin ihailemani Tove Janssonin kuvalla. Nämä yleisurhoollisuusmitalit ovat ihan mahtavia! Bongasin tällaisen mitalin ensimmäisen kerran kuvasta, jossa presidenttimme vaimolla, Jenni Haukiolla oli mitali rintapielessään ruotsin pikku prinsessan ristiäisissä. Hänellä mitalin kuvassa oli juhlavuottaan viettävä, edesmennyt taiteilija Helene Schjerfbeck. Mitalit ovat kauniita ja niin näyttäviä, että mielestäni kaulakoruakaan ei tarvitse kun ripustaa mitalin rinnuksille. Sopivan asun kanssa tällaisen voisi asetella myös lanteeseen.
Mitali on myös mainio lahjaidea, sen voi tilata haluamallaan kuvalla, esim omien lasten, mummon, papan tai vaikka omalla kuvalla niin halutessaan. Kannattaa käydä kurkkaamassa netistä, hakusanalla Katariina Guthwert löytyy oikealle sivulle. Suomalaista käsityötä kannattaa kannattaa! :)


Puvun kaveriksi nappasin kainaloon äidiltäni lainatun (vohkitun) mustan satiinilaukun ja jalkaan vedin vanhat, joskin hyvin säilyneet biancon korkkarit. Ja kun kerrankin olen saanut sääriini hieman väriä niin korostin hehkua LUSHin shimmy shimmy-kiinteällä vartalohohteella. Hohde toimii täydellisesti paljaissa säärissä kesällä ja iltajuhliin sitä voi sipaista myös dekolteelle ja miksei vaikka hieman poskipäihinkin. Päivettyneempää ilmettä saa halutessaan LUSHin black stockings-vartalohohteella, käykää kurkkaamassa tuotetta LUSHin verkkoshopissa!


Hiukset kampasin jokaisiin häihin suurelle, sileälle nutturalle niskaan. Klassinen kampaus toimii hyvin jos puvussa/koruissa on paljon yksityiskohtia. Nutturasta on helppo tehdä myös hieman eri variaatioita pienillä muutoksilla, esim sen voi sijoittaa toispuoleisesti tai elävöittää sitä muutamalla kiharalla tai "lastulla". Ensimmäisen hiuspostauksen voisinkin tehdä tästä sileästä nutturasta!

Näillä siis mentiin tämän kesän häät, seuraavaksi odotellaankin sitten loppuvuoden juhlakautta, pikkujoulut tulla jolkottaa :)

-Ata