keskiviikko 15. elokuuta 2012

Keidas keskellä viikkoa..

Merilesken viikko kotona lasten kanssa alkaa olla puolessa välissä. Olkoon se vaikka (teko)syy sille, että tänään hemmottelen itseäni!
Päivä alkoi huushollin suursiivouksella. Tänään oli kuitenkin poikkeuksellisen kiva siivota, johtuen eilen saapuneista uusista huonekaluista. Uutta kotia on niin i-ha-naa sisustaa!
Päivän kääntyessä iltaan napsautin saunan lämpiämään ja tein rentouttavan jalkakylvyn.
Saavillinen lämmintä vettä ja puolikas LUSHin dragon`s egg kylpypallo sekaan, täydellinen hoito väsyneille, kengässä hiertyneille jaloille! Hauskan lisän tuo se kun murskaa kylpypallosta paloja ja asettelee ne varpaiden väliin ennen veteen upottamista, poreilu tuntuu mukavalta!
Jalkojen hemmottelun jälkeen hilpastiin lasten kanssa saunaan, jossa laskin ammeet täyteen vettä ja annoin molemmille lapsille puolikkaat ickle baby bot kylpy "robotti" pallot mukaan.
Tällä varmistin itselleni rauhallisen hetken lauteilla.
Mukaani otin glorious mud-saunanaamion. Ihan huipputuote kun haluaa kuorinnan ja mutanaamion omassa kylppärissä. Naamiopala muuttuu kostutettuna ihanaksi liejuksi joka on helppo levittää iholle. 5minuutin vaikutusajan jälkeen mudan alta kuoriutuu suihkussa taivaallisen pehmeä, kuorittu iho. Aika sotkuista, mutta sitäkin hauskempaa puuhaa ja olo on kyllä tosi raikas ja puhtoinen tämän käsittelyn jälkeen.
Aina en käytä koko palaa kerralla, vaan halkaisen palan ja käytän pari kertaa. Palan voi leikata myös useampiin osiin ja käyttää paikallisesti esim jalkanaamiona.
Saunan jälkeen nautittiin lasten kanssa makoisa iltapala, jonka jälkeen olikin aika toivottaa naperoille hyvät yöt.
Saunanaamiolla kuoritulle iholle tupsuttelin taivaallista vanilla puff powder-vartalopuuteria ja kasvoille sipaisin puhdasta kookosrasvaa.
Pientä hemmottelua päästä varpaisiin, puhdas vaniljantuoksuinen iho, sujahdus puhtaisiin lakanoihin kirjan ja viinilasin kera. Tällä jaksaa pitkään.
Tiedän, pienet ovat iloni :)


Ata