tiistai 11. joulukuuta 2012

Lumisadetta pipon alla?

Jos nämä paukkupakkaset, jatkuva pipon käyttö ja kuiva sisäilma saa päänahan kuivamaan ja hilseilemään niin tässä on tuote juuri sinulle!


LUSHin Roots-hiushoito on ihan huipputuote tasapainottamaan kuivuneen hiuspohjan kosteustasapainoa ja samalla se myös kosteuttaa tehokkaasti pakkasen pöhöttämiä hiuksia.
Toimii ihan täydellisesti tällaiseen suomalaiseen, ohueen ja hentoon hiukseen ja herkkään hiuspohjaan.
Tuotteen raaka-aineet todella tekevät tehtävänsä: Minttu rauhoittaa, hunaja kosteuttaa ja oliiviöljy vahvistaa.
Roots tuntuu tahnamaiselta ja pelkäsin ensin että se rasvottaa hiuksia, mutta pelko osottautui ihan turhaksi. Hoidon jälkeen hiukset tuntuvat silkkisen pehmeiltä ja päänahka saman aikaan puhtaalta ja hoidetulta.
Ei kuivuutta, kihinää eikä hilsettä! Kaikki hiuspohjan ongelmat mitä pakkanen tuo tullessaan Roots vie mennessään!
Tuoksu on todella mieto. Oikeastaan tuote ei tuoksu miltään, ehkä hienon hieno sitruksen vivahde tuntuu nenään kun tarkkaan nuuhkii.






Rootsia levitetään jakaus jakaukselta hiuspohjaan ja hierotaan piiiiitkään ja hartaasti (siis puoliso tottakai hieroo :D) niin että tuotetta levittyy koko hiuksen pituuteen. Annetaan vaikuttaa n.20 min ja pestään shampoolla pois. Jos tarvetta niin latvoihin voi käyttää hoitoainetta lisäksi.
Tehostan usein hoitoa laittamalla kostean pyyhkeen päähän ja menen saunaan vaikutusajaksi.
Hauska koostumus ja viilentävä minttu tekevät käyttämisestä todella miellyttävää.
Kunnon kotiluksusta siis :)

Tää on myös hyvä lahjaidea äidille, mummolle, ystävälle yms. Pakettiin voi liittää myös lupauksen tuotteen kanssa tehtävästä päähieronnasta. Toimii!


Ihanaa, alle pari viikkoa jouluun!

Kauniita unia kaikille!

-Ata