tiistai 6. marraskuuta 2012

Oodi 5-vuotiaalle!

Kirjoitin jo aiemmin tästä aiheesta, mutta edellisessä käyttiksessäni kummitellut pöpö aiheutti tekstiin jotain kummallisia linkkejä, joten päätin sen poistaa ja nyt kirjoittaa uudelleen kun ongelmat on hoidettu!



Elikkäs, paikka jota sydämestäni suosittelen kaikille on helsingissä sijaitseva, upea hius, kauneus,-ja hyvinvointipalveluita tarjoava Cime Beauty House! Todellinen keidas keskellä kaupunkia, jonka tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin hiusten leikkuusta energiahoitoon ja kaikkea siltä väliltä.

Ihana ystäväni Vilma perusti Cimen 5 vuotta takaperin (miten aika menee näin nopeasti??!)  ja hän on kerännyt Cimen tiimiin upeita, ammattitaitoisia osaajia, jotka toivottavat kaikki tervetulleiksi taitaviin käsiinsä.

Miltä kuulostaisi vaikkapa suklaahoito, käsihoito, uudet hiukset ja meikkaus?
Täydelliseltä juhlapäivän aloitukselta Cimessä!
Kaunis sisustus, rentouttava tunnelma ja huippuammattilaiset ympärillä-voiko enempää toivoa?
Vink! Pikkujoulukausikin on aluillaan!!



Cime löytyy Facebookista ja netistä www.cime.fi. Kannattaa liittyä tykkääjäksi Facebookissa, sieltä näet mm.Cimen kuukausittain vaihtuvat kampanjat!



Siispä vielä paljon onnea hiljattain 5-vuotta täyttäneelle Cimelle, ihanalle Vilmalle ja tietenkin koko Cimen huipputiimille!!! <3 <3 <3

-Ata