maanantai 4. helmikuuta 2013

Ainon köökki

Ainon kotileikki-innostus on startannut viime kuukausina oikein urakalla käyntiin ja nyt olikin korkea aika saada typylle toimiva keittiö.
Pienellä budjetilla ja vähällä vaivalla saikin ihan toimivan paketin, varsinkin kun kammoan niitä kaupassa myytäviä muovisia komplekseja..

Ukilta aikoinaan lahjaksi saatu Brion puinen hella sai kaverikseen allaskaapin Citymarketin alennuksesta. Keittiön taustaksi päällystin vanerilevyn vanhalla pöytäliinalla (etsin ensin päällystykseen kukkatapettia, huonolla menestyksellä..), jonka jälkeen kiinnitin vanerilevyyn hyllyjä ja koukkuja ja lopuksi ruuvasin vanerilevyn seinään.

Astiakaapeiksi valitsin kaksi lasikantista maustelaatikkoa, joita myydään muutamalla eerolla joka krääsäkaupassa. Maustehyllyn virkaa toimittaa ylösalaisin käännetty talouspaperiteline ja kapustat sekä pannulaput killuvat omissa koukuissaan.

Tervetuloa syömään, Ainon keittiö on aina auki :)

















Että sellasta.
Edellisen postauksen arvontaan liittyen vielä muistutan, että en julkaise vastauksia joissa erikseen mainitaan että ei tahdo s-postiaan näkyville. Kaikki vastaukset kuitenikin osallistuvat arvontaan!

Mukavaa illanjatkoa kaikille! :)

-Ata