sunnuntai 13. tammikuuta 2013

LUSHia ja pari muuta

Olin torstaina LUSHin citycenterin liikeessä kymmenelle kutsuvieraalle järjestetyssä
"Viiden tähden hemmotteluillassa".
Ja kyllä, ilta oli juurikin sitä mitä luvattiin.
Meitä hemmoteltiin jalka-ja käsihoidoilla, saatiin omakohtaista opastusta ihonhoitoon ja päästiin ihan omin kätösin tekemään tuorekasvonaamiota, joka jaettiin sitten meille mukaan kotiinviemisiksi. Muitakin näytteitä hyppäsi pussiin kiitettävästi :)

Kyse on siis konseptista, jonka LUSH on rantauttamassa Suomeen lähiaikoina. (jossain päin maailman Lusheja se on jo käytössä.) 
Elikkäs rajatulle asiakasryhmälle järjestetään hemmottelu-ilta, jossa pääsee läheltä tutustumaan tuotteisiin, kokeilemaan ja tekemään jotain itse, sekä saamaan henkilökohtaista opastusta ihonhoitoon ja oikeanlaisten tuotteiden valintaan omien tarpeiden mukaisesti.

Mun mielestä tosi toimiva juttu esim naisteiltaan, polttareihin, tyhy-päivään jne!
Ihanimmat mahdolliset tuotteet ja Lushin mahtava henkilökunta tarjoavat kyllä parasta mahdollista hemmottelua kaikille aisteille! Suosittelen lämpimästi!

Tässäpä kuvamateriaalia alkaen kasvonaamion leipomisesta:






Muitakin HERKKUJA:














Ja heti illalla piti tietysti kokeilla itse tehtyä naamiota, kyllä oli hyvä! :)


Viikonloppu meni tietenkin uusia tuotteita kokeillessa :) Vähän tuli onneksi myös urheiltua ja tänään sain kunnian laittaa erään ihanan 7-vee tytön synttärikampauksen jonka jälkeen pääsin itse juhlimaan söpösen kummipoitsun ykkösiä :))


Illan päälle sipaisin huoltamattomille kynsille tummaa lakkaa ja mikrohelmiä, jos niillä vielä viikko tekohengiteltäis. Tosi hauskoja muuten nää kynsilakka-joulukalenterista tulleet, lakan päälle ripoteltvat helmet!








Nyt sohvalle röhnöttämään ja kohti uutta viikkoa!  <3

-Ata